GlommaPapplogo
GlommaPapp_stor

Om Glomma Papp

Glomma Papp är en modern och traditionsrik producent av wellpapp och kartong. Vi har skapat, utvecklat och producerat emballage- och displaylösningar för näringslivet och exportmarknaden ända sedan 1931. Genom vår historia och fram till idag har vi tagit emot flera nationella och internationella utmärkelser för vårt arbete.
Send prisförfrågan
Fontstørrelse

Vision

 Vår vision är att inspirera och förbättra. Ett nära samarbete med Glomma Papp lönar sig. Med nyskapande idéer, hög kvalitet och nära uppföljning skapar vi tillväxt och utveckling för alla våra kunder. Pålitliga, innovativa och personliga.

Vi vet hur det känns – att stå där med en produkt man vill lyfta fram. Man vill så gärna marknadsföra den på ett tryggt sätt, presentera den från sin bästa sida och stolt kunna säga: «Se på detta!». Vi på Glomma Papp undersöker och använder pappens egenskaper för att kontinuerligt hitta nya lösningar för att packa in, transportera och ställa ut produkter. Det kan du dra nytta av.
 

Produktutveckling

Förutom att beräkna parametrar som styrka, hållbarhet och logistik fokuserar våra konstruktörer på att hitta nya och smarta lösningar. Ofta kan några millimeter till eller från på emballaget ha stor inverkan på resultatet. Emballage och displaymaterial skiljer sig från andra trycksaker och kräver insikt om bl.a. tryckmetoder och utformning. Låt därför våra formgivare göra jobbet så att både layout, profil och budskap kommunicerar det du önskar.

Låt oss ta hand om det du tycker om. Häng med i ett spännande samarbete i vår värld av papp!
Vi är mycket stolta över våra 185 högkvalificerade och engagerade medarbetare, och vi levererar kvalitetsprodukter till Norge, Sverige, Danmark och Finland. Våra kunder är både stora, mellanstora och små, och representerar de flesta branscher.

För miljön och framtiden

 Vi på Glomma Papp arbetar för miljövänliga lösningar i hela vår verksamhet. AS samarbetar med Miljøverndepartementet och startades bland annat av vår egen Jan Arthur Iversen år 1992. Samma år blev Glomma Papp ISO 9001-certifierat. Vi är medlem i Grønt Punkt Norge, och år 2011 återvanns exempelvis 92 % av allt brunt papper. 
Jon-Anders Olsen

Jon-Anders Olsen

Ekonomichef
Glomma Papp är ISO-certifierat. NS-EN ISO 9001 - Certificate No. 95-OSL-AQ-6015
Kontonummer: 6129 12 00728 - Organisationsnummer: 912014177